| |||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| Biyoloji sunumları öğretmen ve öğrenciler için Arkdaşlar aşağıda power pointte hazırlanmış güzel ve içeriği güzel sunumlar var Sanırım Gazi Üniversitesi kaynaklı Öğretmen ve öğrencilere hitap ediyor Umarımı işinize yarar BESİNLER [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] CANLILAR DÜNYASI [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] CANLILARIN ÇEŞİTLİLİĞİ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] EKO SİSTEMDE ENERJİ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] FOTOSENTEZ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] HÜCRE [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] HÜCRE1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] HÜCRE2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] HÜCRE3 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] HÜCRE4 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] HÜCRE 5 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] MANTARLAR [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] PROTEİN SENTEZİ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] SİNİR SİSTEMİ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] SOLUNUM SİSTEMİ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] VİRÜSLER1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] VİRİSLER2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] VİTAMİNLER [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
| |
| |
| Dantel | Mumsema | Frmacil |
| | #2 |
| --->: Biyoloji sunumları öğretmen ve öğrenciler için ya ben sunuları nasıl acabilirim acamıyom
| |
| |
| | #3 |
| aclmıyo yaa nasıl acılıyor!!!
| |
| |
| | #4 |
| uygulamaları açabilmeniz için Bilgisayarınızda powerpoint programı olması gerekmektedir ![]() powerpoint uygulaması için verdiğim linki inceleyiniz ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
| |
| |
![]() |
| |