| |||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| Normal bir yazılabilir CD ye 400 mp3 yazmak istermisiniz nasıl olduğuna gelince mp3 dosyalarınızı mp4 e cevirerek bunun mantığı şöyle bir mp3 dosyası ortalama 4mb biz mp4 e enkode ederek bu boyutu 2mb a düşürüyoruz böylece 700 mb lık bi cd ye 400 mp4 olarak yazdıra bilirsiniz bi eksi yanı bu mp4 leri mp3 playırda dinleyemiyoruz yanlızca pc de dinlenebilir bu cevirme esnasında mevcut mp3 dosyalarınız korunuyor yani kaybetmiyorsunuz kulanım alanları ise bir cd ye daha fazla şarkı koyarak cd den tasarruf edersiniz arşivlemek için veya sabit diskinizde daha az yer kaplar şarkının kalıtesi düşmüyor süresi kısalmıyor sadece boyutu sıkıştırılıyor nasıl kulanıcağınıza gelince: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| |
| |
| Dantel | Mumsema | Frmacil |
| | #2 |
| dostum bu mp4 ler mp3 formatına geri dönüştürülebilyo mu???
| |
| |
| | #3 |
| saolda bunlar winamp çalıomu ondan sonra
| |
| |
| | #4 |
| mp 3 ile mp4 ün arasıdaki fark ne söyleyelirmisiniz
| |
| |
| | #5 |
| mp4 formatı mp3 u formatına gore daha az yer kaplar ve kalite ses verir ektradan mp4 video clipleride mevcuttur ![]()
| |
| |
| | #6 |
| Evet kardeş mp4 ---mp3 geri dönüyor nero ile aynı yöntemle yanlız ayrı mp4 değil -- mp3 yapılacak dönüştürülür ken paylaşım için sağol kardeş ![]() ![]() ![]()
| |
| |
| | #7 |
| kardeşler ben sıze bı pro yayınlıyım ![]() 700mb lık cd ye 650 tane mp3 yazmak ıstermısınız?mp3lerın mbtını dusuren pro![]() ornegın 3,5 mb:756kb a dusurebılıyor ve ses kalıtesınde hıc bı dusus veya bozukluk yok
| |
| |
| | #8 |
| kardeşim bu mp4 ler mp3 çalarlarda çalıyomu yaa
| |
| |
![]() |
| |