| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| İstekler çoğaldığı için sadece bir kısmını paylaşıma sunuyorum Programın yüzlerce özelliği var![]() ![]() Zamanla öğrenirsiniz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖRNEK TASARIM; ICEXXOL lun yaptığı All In One 'lar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Download [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] -- Son düzenleme : 12:02:2008 >OR@L | |
| |
| |
| | #2 |
| Çok saol İCEEXOL Sna ***** , | |
| |
| | #3 |
| *** sayın ıcexool benim gibi yaşlı bir takozu bile bilgisayarına hükmeder (pek sayılmazya) hale getirdiysen yolun açık olsun herşey gönlüne göre olsun demek düşer bre ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| ACİLSERVİS Sadece Allah a tapılıdını bende biliorum bn sddce lafın gelişi söyledim bu bir sevgi gösterisi ![]() !Bu Arada İCEEXOL !Nası kaydetcez ya bn kaydediom ama Proje Olrk kaydedio Nasıl kaydedecez pls yadıM ! | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() 2-Tasarım bitince programın sağ üst köşesinde sarı renk cd ikon'una tıkla ![]() ![]() ![]() Ardından Web-Email Executable'i işaretle son olarak BUİLD'e basıp projeyi tamamla ![]() ![]() | ||
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
!Özr Dlrm ACİLSERVİS :yeni: | ||
| |
| | #7 |
| slm ICEEXOL ben projeyi hazırlıyorum kaydediyorum bitiriyorum çalıştırıyorum program açılınca aşağısında bir çizgi çıkıyor onu nasul yok edicez ![]() | |
| |
| | #8 |
| Senin eklediğin bir grafik olabilir Çubuğa tıkla DEL tuşuna bas![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #9 |
| hayır normal de bu çubuk yok kaydediyorum ondan sonra çıkıo çubuğa tıklayınca bu programı yapımv-cının sitesine girio | |
| |
| | #10 |
| tamam tasarıyı tekrar aç o çubuğu kaldır![]() ![]() DEL tuşuna basarak | |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
| |