| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| ya benim tlfnum 6600 beni arayan gizli moyu nasıl öğrencem(bu arada hattım türkcell)bi yardımcı olurmusunuz lütfen! ![]() ![]() | |
| |
| |
| | #2 |
| valla arkadaşım öğrenemezsin heralde adı üstünde gizli numara ama hatırladığım kadarıyla bir program vardı aramasını istemediğiniz kişiyi engelliyordun o kişi seni gizli numaradan dahi arasa seni uyarmıyordu ![]() ama bu gizli numaraları nasıl bulursun onu bilmiyorum bilen varsa banada söylesin![]() | |
| |
| | #3 |
| Gizli Numarayı Bir Çaldır Çaldırırken Numara Gözükür | |
| |
| | #4 |
| kardes ben onu sordum benide sürekli biri arıyodu o şekilde, müsteri hizmetyleri sadece savcılık kararıyla onlara bakılıyo dedi | |
| |
| | #5 |
| aynen sadece sawcılık kararıyla bakılıyo ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #6 |
| numarasını müşteri hizmetlerinden gizlediyse bulamazsın ama yine ara bir sor belki gizlememiştir | |
| |
| | #7 |
| yinede saolun arkadaşlar | |
| |
| | #8 |
| benimde öle bi sorunum vardı ama arkadaşlarımızı dediği qibi savcılık kararıyla bakılıyor sonrada arkadaşımmış beni işletiyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #9 |
| | |
| |
| | #10 |
| ewet arasan bile numara gözükmez hatta arayamazsın | |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
| |