| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| MakeSIS v1.0 Türkçe ![]() Tanıtımı : MakeSIS v1 Programı kurabilmek için indirdiğiniz dosyayı bir klasöre çıkarınız 0 Türkçe Bilgisayarınızda cep telefonları için sizde sis uzantılı dosyalar hazırlayabileceğiniz bir programdır Özellikle cep telefonu proğramlarını türkçeleştirme işi ile uğraşanlar için mükemmel bir yazılımdır MakeSIS Symbian uyumlu cep telefonlarındaki sis uzantılı dosyalar üzerinde düzenleme yapabilmenize olanak sağlar Daha sonra makesis exe dosyasını çalıştırın Eğer uygulama bilgisayarınızda açılmazsa "Libraryfiles" isimli uyglumayı bilgisayarınıza yüklemelisiniz![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] | |
| |
| |
| | #2 |
| ustam emeğine sağlık artık kullandıgımız sis programları daha iyi hale getirebiliyoruz ![]() | |
| |
| | #3 |
| | |
| |
| | #4 |
| ya beyler benim pcde bu program çalışmıyorrr bi çare söyleyin libryfile kurun dio o nedir | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Libraryfiles proğramını indirip bilgisayarına yükle, sorun gidecektir ![]() | ||
| |
| | #6 |
| sizleri bilmiyorum ama benim pc bu programla çevirdiğim sis programlar hangi klasörün içine gidiyor anlayamadım benim seçtiğim klasörün içinede gitmiyorsa yoksa çevirmiyormu yinede emekleriniz için teşekkürler![]() | |
| |
| | #7 |
| arkadaşlar ben Libraryfiles programınıda yükledim fakat sis programlar nereye gidiyor anlamadım nedeni ne ne olabilir ![]() | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
yapılan sis dosyası MakaSIS klasörünün içindeki oluşturduğun klasör içine yerleşir ![]() Yani bir sis dosyasını yapmadan önce editlediğin rsc dosyasını unmakesisteki aldığın yere yapıştır daha sonra UnmakeSIS klasörü içinde yer alan "system" isimli klasörü MakeSIS içindeki kendi nickinde veya farklı isimde açtığın klasörün içine atacaksın![]() sis oluşturmaya bu işlemlerden sonra başlanır ![]() sis dosyasının yerleştiği klasör aşağıda gösterdiğim klasörün içine gider ben DDeBBuS isminde bir klasör oluşturduğum için bu klasöre yerleşir sen farklı bir isimde klasör oluşturduysan yine oluşturduğun isimdeki klasörün içine yerleşir![]() Not1: Klasör ismi 8 karekterden fazla olmayacak ![]() Not2: klasör isminde Türkçe Karekter olmayacak ![]() Not3: Bilgisayarın ismi yukardaki iki not için de geçerlidir yani bilgisayar isminde de türkçe karekter varsa ve 8 karekteri geçiyorsa yine sis dosyası oluşmaz![]() ![]() | ||
| |
| | #9 |
| çok çooook teşekkürler arkadaşlar bide öyle deneyelim,inşallah bu sefer kesin olur çok teşekkürler ![]() | |
| |
| | #10 |
| paylaşım için teşekkürler ama linkler ölü Yeni link verebilirmisiniz | |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
| |