Mumsema.NET

FrMaLeV

Bilgi Dağıtmak İçin El Ele

Geri git   Mumsema.NET >
Cep Telefonları
> Symbian S6-7-8 Programları > Cep İçin Pc Proğramları

Forum Kuralları İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bütün Forumları okunmuş kabul et
Alt 27-02-2007   #1
Profil Bilgileri
MakeSIS v1.0 Türkçe

Tanıtımı : MakeSIS v10 Türkçe Bilgisayarınızda cep telefonları için sizde sis uzantılı dosyalar hazırlayabileceğiniz bir programdır Özellikle cep telefonu proğramlarını türkçeleştirme işi ile uğraşanlar için mükemmel bir yazılımdır MakeSIS Symbian uyumlu cep telefonlarındaki sis uzantılı dosyalar üzerinde düzenleme yapabilmenize olanak sağlar
Programı kurabilmek için indirdiğiniz dosyayı bir klasöre çıkarınız Daha sonra makesisexe dosyasını çalıştırın Eğer uygulama bilgisayarınızda açılmazsa "Libraryfiles" isimli uyglumayı bilgisayarınıza yüklemelisiniz

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

DDeBBuS is offline  
Alt 20-03-2007   #2
Profil Bilgileri
Standart --->: MakeSIS v1.0 Türkçe

ustam emeğine sağlık
artık kullandıgımız sis programları daha iyi hale getirebiliyoruz
Yok Yok® is offline  
Alt 20-03-2007   #3
Profil Bilgileri

Alıntı:
ask_militani3´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ustam emeğine sağlık
artık kullandıgımız sis programları daha iyi hale getirebiliyoruz
Rica ederim dostum, Faydalı olmak işe yaramak çok güzeldir
Herşey; herşeyin en iyisine layık olan siz değerli üyeler içindir
DDeBBuS is offline  
Alt 26-03-2007   #4
Profil Bilgileri

ya beyler benim pcde bu program çalışmıyorrr bi çare söyleyin libryfile kurun dio o nedir
kornography is offline  
Alt 26-03-2007   #5
Profil Bilgileri

Alıntı:
kornography´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya beyler benim pcde bu program çalışmıyorrr bi çare söyleyin libryfile kurun dio o nedir
Doğru, bilgisayarda Libraryfiles yüklü olmazsa MakeSIS açılmaz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Libraryfiles proğramını indirip bilgisayarına yükle, sorun gidecektir
DDeBBuS is offline  
Alt 21-07-2007   #6
Profil Bilgileri

sizleri bilmiyorum ama benim pc bu programla çevirdiğim sis programlar hangi klasörün içine gidiyor anlayamadımbenim seçtiğim klasörün içinede gitmiyorsa yoksa çevirmiyormu yinede emekleriniz için teşekkürler
denwer205 is offline  
Alt 21-07-2007   #7
Profil Bilgileri

arkadaşlar ben Libraryfiles programınıda yükledim fakat sis programlar nereye gidiyor anlamadım nedeni ne ne olabilir
denwer205 is offline  
Alt 21-07-2007   #8
Profil Bilgileri

Alıntı:
denwer205´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben Libraryfiles programınıda yükledim fakat sis programlar nereye gidiyor anlamadım nedeni ne ne olabilir

yapılan sis dosyası MakaSIS klasörünün içindeki oluşturduğun klasör içine yerleşir

Yani bir sis dosyasını yapmadan önce editlediğin rsc dosyasını unmakesisteki aldığın yere yapıştır daha sonra UnmakeSIS klasörü içinde yer alan "system" isimli klasörü MakeSIS içindeki kendi nickinde veya farklı isimde açtığın klasörün içine atacaksın

sis oluşturmaya bu işlemlerden sonra başlanır

sis dosyasının yerleştiği klasör aşağıda gösterdiğim klasörün içine gider ben DDeBBuS isminde bir klasör oluşturduğum için bu klasöre yerleşir sen farklı bir isimde klasör oluşturduysan yine oluşturduğun isimdeki klasörün içine yerleşir

Not1: Klasör ismi 8 karekterden fazla olmayacak
Not2: klasör isminde Türkçe Karekter olmayacak
Not3: Bilgisayarın ismi yukardaki iki not için de geçerlidir yani bilgisayar isminde de türkçe karekter varsa ve 8 karekteri geçiyorsa yine sis dosyası oluşmaz
DDeBBuS is offline  
Alt 24-07-2007   #9
Profil Bilgileri

çok çooook teşekkürler arkadaşlar bide öyle deneyelim,inşallah bu sefer kesin olur çok teşekkürler
denwer205 is offline  
Alt 10-08-2007   #10
Profil Bilgileri

paylaşım için teşekkürler
ama linkler ölü
Yeni link verebilirmisiniz
kamuran731 is offline  
Konu Araçları