| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] kullanımı cok kolay ilk once tek tek gif lerimizi kaydediyoruz daha sonra msnde bi pencere acıp gulucuklere tıklıyoruz ordan en alttaki diğerlerine tıklıyoruz yan tarafta oluştur var ordan sırayla seciyoruz mesela ilkini sectik ona 1 adını verdik 2 sini sectik ona 2 adını verdik 3 sünü seçtik onada 3 adını verdik sora pencereye 123 yazın sonra kırılın cok guzel bişeyemeğe saygı gerek ![]() ![]() ![]() ![]() TERAZİYİ GÖRMEYİ UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR DİMİ
| |
| |
| Dantel | Mumsema | Frmacil |
| | #2 |
| kardeş saol ya çok harika bir şey bu emeğine sağlık
| |
| |
| | #3 |
| gercekten güzelmiş paylaşım için saol
| |
| |
| | #4 |
| qüsel manyak cüüperr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| |
| |
| | #5 |
| biliyordum bunu paylasımın için tesekkürler emegine saglık
| |
| |
| | #6 |
| çok güzel miş ya begendimmmmmm
| |
| |
| | #7 |
| Biliyorum ya bunu ![]() ![]() cidden bazıları direk msn den çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eline sağlık ![]() ![]() ![]()
| |
| |
| | #8 |
| çok saol ya öcümü alıyorum züpper
| |
| |
| | #9 |
| çok saolun ya öcümü aldım züpper bişey
| |
| |
| | #10 |
| ben bunu biliodum arkadaş sana wirüs göndercem dedi ödüm koptu ![]()
| |
| |
![]() |
| |