| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| Evet arkadaşlar yapmanız gerekenler aşağıda yazıyo anlamamanıza imkan yok çünkü çok net bi şekilde anlatılmıştır NOT:windows medya playere ekneniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yapiliş: 1-http://www stickam com adresine giriyoruz 2-Sag üst köşede Site Map | Join | Login olacaktir oradan joini seciyoruz ![]() 3-karşimiza [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] sayfasi cikacaktir ![]() ![]() 4-O adreste karşimiza cikan yerleri eksiksiz dolduruyoruz 5-Alttaki kutucugu işaretleyim NEXT butonuna basiyoruz ![]() 6-Daha Sonra Mailimize gelen AKTİVASYON KODUNU tıkliyoruz ![]() 7-Daha Sonraa gene Sag Üst Köşeye gitip Site Map | Join | Login LOGİN tıkliyoruz ![]() 8-Oraya e-mailimizi ve şifremizi giriyoruz ![]() ![]() (kayit yaptigimiz mail ve şifre ) 9-şimdi EDİT PROFİLE tıklayip istedigimiz Resmi Ve bazi bilgilerimizi Giriyoruz ![]() 10-En alttaki SAVE Tıkliyoruz ![]() 11-Şimdi En onemli Kisim ![]() ![]() 12-Yukarda Customize yazan yere Tılıyoruz ![]() ![]() 13-DAha Sonra Asagiya gelip ADD A PLAYER [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 14-Oraya Herhangi bir isim yaziyoruz (bos olan kutucuga) ve edit this player tıkladıktan sonra 15- Biraz Asagida Change Player Type/Size Tıklıyıruz ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 17- Cikan Sayfada ikinciyi Seciyoruz(isteyen baska Secsin ![]() ) 18-Daha Sonra Gene Turuncu SAVE THIS SETTING war ![]() ![]() Tıkllıyoruz![]() ![]() 19 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 20-Aldiiniz Kodu Kopyalayip Media Playerinize Geliyorsunuz ![]() 21- Media playerde URL kismina yapiştirin AMA Sonuna # wmv Eklemeyi unutmayin Yoksa Olmaz![]() ![]() ![]() 22-http://www stickam com/flashVarChatPlayer/170666676-2# wmv 23-Sonra SAVE diyoruz hepsi bukadar ![]() ![]() ![]() ![]() KAMERA GÖSTERMEK [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] KoLaY geLsin ![]() ![]() ![]()
| |
| |
| Dantel | Mumsema | Frmacil |
| | #2 |
| saol şunu deneyelim canlı canlı ![]() ![]()
| |
| |
| | #3 |
| dikkat Et üstünü DegistirirKen sEni GörMesinLer ![]()
| |
| |
![]() |
| |