| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| Msn titreşim sesini değisebilirsiniz MSN de titreşim-yeni mesaj vs sesLeri değiştirmek için MSN ana penceresinden AraçLar-SeçenekLer-UyarıLar ve SesLer geLip SesLer seçeneğine tıkLayın GeLen pencereden aşağıda buLunan seçenekLerden MSN Messenger geLin titreşim-yeni mesaj vs sesLerden birine tıkLayıp gözat butonuna basarak istediğiniz istediğinizi seçin titrediğinde öyle çalsın ![]() ![]() ![]() normal bır sekılde kullanmanın anlamı nekı ?
| |
| |
| Dantel | Mumsema | Frmacil |
| | #2 |
| titreşim yerine istediğin şarkıyı koy arkadaşlar msn de titreşim sesi yerine istediğiniz şarkıyı kaydedebilirsiniz ![]() ![]() bılgısayararınızdan sırasıyla su adımları uygulayın 1_DENETIM MASASI 2_SES EFEKTI VE SES AYARI 3_SES EFEKTI 4_PROGRAM OLAYLARI 5_MSN MESSENGER YENI BIR ILETI GELDIGINDE YA DA KISI CEVRIMCI OLDUGUNDA SEVDIGINIZ SARKININ EN GÜZEL BÖLÜMÜNÜN CALSMASINI SAGLAYABILIRSINIZ YA DA TITRESIM GELDIGINDE programin adi ower Mp3 Cutter bu programi saniyeler icinde kurabilirsiniz daha sonra 1 programi acin ve sol üste yer alan load file tiklayarak istediginiz sarkiyi acin 2 sarki calmaya basladiktan sonra hangi bölümü almak istediginize kara verin (mesela sarkinin en hareketli yerini keserek titresim sesi yapabilirsiniz) 3 daha sonra yesil dügmelerden yukari el isaretine tiklayarak sarkiyi kesme islemine baslayin![]() ![]() ![]() istediginiz kisma kadar devam ettikten sonra asagi el isaretine tiklayarak islemi bitirin 4 sagda yukarda bulunan dosya ac kismina tiklayin ve kestiginiz yerlerin saniyelerini yazin daha sonra okeye basarak kaydedin 5 kayit formatini wav yapmayi unutmayin 6 simdi denetim masasi/ses e giderek kaydettiginiz sesi secin ve msn e ekleyin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] alıntı ![]() ![]() ![]()
| |
| |
| | #3 |
| sağol be süpersin ellerine sağlık yaf bunun ------i var mı sende ??
| |
| |
| | #4 |
| 4 - sagda yukarda bulunan dosya ac kismina tiklayin ve kestiginiz yerlerin saniyelerini yazin daha sonra okeye basarak kaydedin ALTINI ÇİZDİĞİM KONUDA BANA YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ ? yani kestiğimiz yerlerin saniyelerini ne türde yazmalıyız ?
| |
| |
| | #5 |
| iyi bişeymiş tşk ederim işallah işe yarar
| |
| |
| | #6 |
| te_ekkürler ellerine sagl1k güzel bir çal1_ma olmu_
| |
| |
| | #7 |
| robin hood gelirim yanına bana canli canli öğretirsin ![]()
| |
| |
| | #8 |
| valla tşk oldu robin ustam yaptım şimdi çok tşk
| |
| |
| | #9 |
| tesekkürLer ya böyLe daha iyi oLdu titresim sesine uyuz oLup msni mesguLe aLıodum hep ![]()
| |
| |
| | #10 |
| bılgısayararınızdan sırasıyla su adımları uygulayın 1_DENETIM MASASI 2_SES EFEKTI VE SES AYARI 3_SES EFEKTI 4_PROGRAM OLAYLARI 5_MSN MESSENGER diyrum ama: program olaylarında MSN MESSENGER yok nasıl yapabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz??? şimdiden herkese teşekkür ederim
| |
| |
![]() |
| |