| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 | |||||||||||||||||||
| Msnde Karşı Tarafa Reset AttırıN Prog yok! Çok Basit ŞİMDİ DİKKAT:!!! İŞ BU LİNKTE TIKLANDIĞI AN 15 20 SANİYE İÇERİSİNDE BİLGİSAYAR KAPANIR bU LİNKİ TIKLATTIRIN İŞLEM TAMAM RESİM AÇILIYORMUŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR ASLINDA KAPANIŞA GEÇİYOR [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] (Zararsızdır) sadece bilgisayar yeniden başlatılıyo ama msnden düşüryosunuz korku vermek amacıyla yada o anda muhabbete son vermek için ideal bi yöntem![]() ![]() ![]() bide karşı tafar sizden olduğunu kesin anlıyamıycağı için sizi suçlayamaz çünkü program falan almıyo
| ||||||||||||||||||||
| |
| Dantel | Mumsema | Frmacil |
| | #2 |
| vaybe dur bi deneyeyim bi keklik bulayım önce![]() ![]()
| |
| |
| | #3 |
| kardes calısmı ben sahsen kendı pc ım de denedım walla reset meset olmuyo
| |
| |
| | #4 |
| kardeş okey çalışıyor sağol
| |
| |
| | #5 |
| kardeş bu yöntem eskıdı eb genede saol ![]() ![]() ![]()
| |
| |
| | #6 |
| SağOl BeN bUnU bİ DeNİyİM ![]() ![]() ![]() ![]()
| |
| |
| | #7 |
| hiç birşey yapmıyor bu çalışmıyor
| |
| |
| | #8 |
| devilman belki yapamadın az önce yaptım da kurban bulamadım bu saatte
| |
| |
| | #9 |
| walla ben arkadaşıma yaptım ama bişey olmadı ![]() ![]() ![]() neyse belki ben yapamıyorumdur
| |
| |
| | #10 |
| indiremiyon mu yoksa indirdikten sora yapamıyon mu? Sorunun tam olarak ne?
| |
| |
![]() |
| |