| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| arkadaşlar elimde bir adet N70 cep telefonu var ne yaptıysam format atmadım bu konuda bilgisi olan varmı ![]() ![]() ![]() not: güvenlik kodunuda bilmiyorum | |
| |
| |
| | #2 |
| dostum hard formatı öneririm şöyle yıldız + 3 + yes + açma tuslarına aynı anda basıp bir süre beklersen format atmıs olursun hafıza kartını cıkartmayı unutma bu kadar![]() bataryanın dolu olmasına dikkat et [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu muratsonkaya tarafından (13-05-2007 Saat 01:50 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #3 |
| kardeş denedim ama nafile fayda yok | |
| |
| | #4 |
| bendede n70 var 2 kere bunu yaptım sonuç aldım tam olarak dediklerimi uyguladın mı? | |
| |
| | #5 |
| msnemi veriyom flot olmasın *********************** msn adresi vermek forum kuralları gereği yasaktır ![]() Edit: DDeBBuS | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
Tekrar deniyerek tüm tuşlara sırayla basarsan eğer işlem gerçekleşecektir![]() Format atma yöntemi forumda mevcuttur ![]() Soft Format ve Hard Format olmak üzere iki format seçeneği vardır ![]() ![]() ![]() Telefonunuz sürekli sistem hataları vermeye başladıysa yüklediğiniz programlardan dolayı veya başka bir sebepten dolayı sistem dosyaları zarar görmüştür ![]() ![]() ![]() Telefona format atarak ilk günkü haline geri döndürebiliriz ![]() Format attığınız zaman adından da belli olduğu gibi (FORMAT) telefondaki tüm bilgileriniz gidecektir Mesajlar rehber görüntüler videolar v s v s![]() Soft Format : Telefon normal konumdayken *#7370# kodunu tuşluyoruz ![]() Karşınıza Tüm orjinal telefon ayarları yüklensinmi telefon açılıp kapanacak diye bir uyarı gelecek evet seçip güvenlik kodunuzu giriyorsunuz ve ardından 2 dakika süren format işlemi başlamış oluyor ![]() Soft format tüm SYMBİAN yüklü Nokia telefonlarda çalışmaktadır ![]() ![]() ![]() Hard Format : Soft format atarak bir çözüme ulaşamadıysanız Hard format atarak %80 çözüme ulaşabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Telefon KAPALI iken sırasıyla * 3 Yes ve Açma Kapama tuşuna 5 saniye süre ile basılı tutarak nokia yazısının gelmesi ile format işlemine başlayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Hard Format Nokia 6630, 6600, 6680, 7610, 3230, 6260, 6670, 6620 N-70, N-90 modellerinda çalışmaktadır ![]() ![]() ![]() Önemli UYARI : Format işlemine başlamadan önce Pil Seviyesinin %80 olması gerekiyor ![]() ![]() ![]() Not: Format atmadan önce hafıza kartının şifresini kaldırın Eğer hafıza kartı şifresini kaldırmazsanız Kart kullanılamaz hale gelecektir Daha doğrusu, artık onun şifresini kaldıramazsınız![]() | ||
| |
| | #7 |
| Arkadaşlar soft format % 100 çözüm değildir sadece içinde bilgi kalmaması için yapılan işlemdir ![]() Eğer telefonunuz da virüs gibi bir sorun varsa yada cihaz kendi kendine saçla işlemler yaparsa mutlaka hard format atmanızı tavsiye ederim ![]() (Benim tekmik servisim var telefona normalde pc üzerinden bile program attıktan sonra elle hard format atıyoruz) | |
| |
| | #8 |
| kardeş bende denedım n70 ne ------ telefon buturlu format atamadım | |
| |
| | #9 |
| arkadaşlar benımde telefon n70 bunun yazıları bırden bı acayıp oldu yanı menu yazını tam boyle yazılmıs men dıye baska harfler cıkmıyo onu nasıl yapabılırım | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
![]() | ||
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
| |