| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| Arkadaşlar Nokia 7610 kullanıyorum,bilgisayarla bağlantı kuramıyorum,Sorun programı silmemle başladı,sonra yükledim programı tekrar ne gerekiyorsa olması için bütün sürücüleri yükledim herşey tamm,önce bu şekildeyken bağlanıyordum artık bilgisayar görmüyor tel i,USB kablosu bozuktur diyecek olan vardır kesin ama 6230i'ye taktım kabloyu çalışıyor sebep ne olabilir acaba??? | |
| |
| |
| | #2 |
| Arkadaşlar kızmayın acele etme bi bulcaz diye ama 3 saat sonra bu söyliyeceğiniz bi işime yaramayabilir ![]() ![]() acil lazım nolur bi yardım![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Tel i bilgisayara bağladığımda bilgisayarın tel i gördüğünü belirten bi ses geliyor ama Phone Browserda tel gözükmüo:s nedendir??hadi bi yardım eli artık lütfen ya![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| arkadaşım driwerini değiştirebilirsin veya başka bir bağlantı kablosuda alabilirsin ses geliyo diosun bilgisayarıma girip bak bakalım orada çıkarılabilir disk F G Veya K olması lazımdır ![]() 4 Forumda flood yapmak, arka arkaya mesaj yazmak yasaktır![]() forum kurallarını okuyunuz ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| sorunda orda işte onlardan biri çıkmıyor,anlatmak istediğim o ama işte ![]() ![]() ![]() flood içinde özür dilerim ama kimse msj yazmayınca bnde görünsün istiyorum baş sayfada,acil lazımdıda ondan dedim![]() ![]() Yardım lütfen olmuyorr hala![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
| |