| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| 500 dci Öncelikle bu çalışmanın sonuçlanmasında büyük emekleri geçen crypto ve Indy ustalara çok teşekkür ediyoruz ![]() emeğe saygımız sonsuzdur DİKKAT: Bu yazılım sadece L5 91 loader versiyonlu S Video çıkışlı olan cihazlara yüklenecektir Herkese hayırlı olsun ![]() Yükleme talimatı : Cihazınızı standby (saat gösterim) konumuna alın Yükleme (loader) Programı açın ( alttaki SAT-ELİT logosunu tıklamadan loader çalışmayacaktır)Cihazı bağladığınız COM1,COM2 v s seçinAÇ butonuna tıklayın DOSYA ya tıklayıp, açılan pencerede yazılım dosyasını (beko500_dci_11-07-2005 bin) seçinYükle butonuna tıklayın ve cihazınızı açın Yükleme başladığında cihazın ekranında Dn 50 yazıp , buradan geriye doğru saydığını göreceksiniz Ekranda END yazısı çıktığında yükleme işlemi başarı ile tamamlanmış demektir![]() ![]() Bu aşamadan sonra cihazımızı açıyoruz Sıra ile MENÜ-> KURULUM->FABRİKA AYARLARI sekmelerini takip ederek cihazımızı RESET'liyoruz![]() Hemen sonra MENÜ->121 tuşlayıp, Emü bölümüne giriyoruz Buradan SET TO DEFAULT sekmesine gelip, Cihazın key menüsünü de RESET liyoruz![]() artık cihazınız evet cihazın menüsü goldmaster 9400 oluyor not:cihazınızı kapatıp açın açılırken görüntü kısmında L 391--L 591 diye yazar sadece bu makinaya yükleniyor kolay gelsin | |
| |
| |
| | #2 |
| 510dci emuyu aktif hale getirmek için 6969 yazın daha sonra kesinlikle 8282 yazmadan direk olarak 6969 u tekrarlayın 8282 yazarak key edit bölümüne girin Ve istediğiniz satırı güncelleyin Güncellenen keylerden sonra cihazı her açtığınızda 6969 ve tekrar 6969 yapın emu aktif hale gelecektir ![]() kesinlikle şifre değişmediği sürece 8282 i kullanmayın kullanırsanız cihaz pc den en son yuklenen emulara doner ve keyler silinmiş görünür ![]() ![]() emu aktif için 6969 ve tekrar 6969 yapın iyi seyirler![]() ![]() Saygılarımla reis | |
| |
| | #3 |
| kolay gelsin arkadaşlar ben 520 dcl yazılımını arıyorum da acaba yeni bir yazılım varmı varsa nereden bulabilirim![]() ![]() ben yeniyimde![]() ![]() bu konuda bana yardımcı olurmusunuz![]() teşekkür ederim![]() | |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
| |