| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| Bu program ile ev manzarası olan bir resim içerisine göl yerleştirebilirsiniz Dalgaları nı ayarlayabilirsiniz Orjinal Resim : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sonraki Hali : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Nasıl Yapılacağına Dair resimli anlatım : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] (1 17 Mb)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] (994 Kb) | |
| |
| |
| | #2 |
| teşekkürler güzel bişey bildiğimiz refletten biraz daha detaylı ayarları var saolasun | |
| |
| | #3 |
| güzel bi program ssasasasasasas | |
| |
| | #4 |
| saol kardeşim eline sağlık ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| bu prgram bende vardı ama bi türlü jpg olarak kaydedemedim flaşh olarak kayıt yapıyodu bilen varsa anlatsın sağol | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
jpg olarak kaydedemezsin bunlar gif moduna geçer arkadaşım![]() kaydetmesinide file ye bastıkdan sonra save diyorsun ve uzantısını gif olarak seçiyorsun![]() kolay gelsin | ||
| |
| | #7 |
| paylaşımın için saol | |
| |
| | #8 |
| güzel bi program emegin için sagol kardeş | |
| |
| | #9 |
| gercek iyi programmış | |
| |
| | #10 |
| anlatılanlara gore dedimdi ama link çalışmıyo alamadım programını | |