| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| Sabit telefonları arayacağınız ve %100000000000 çalışan inanılmaz, şok edici, mükemmel bir programla tanıştırmak istiyorum!!! ![]() Programı kurduktan sonra kullanıcı adınızı ve şifrenizi belirliyorsunuz ve +90xxxxxxxxxxxx şeklinde aramalara başlıyorsunuz!!! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Not: Program, cep telefonlarına aramaz ve sabit telefonları ise 1 dk'lık arar Daha fazlası için kredi satınalmanız gerekmetedir Sakın korkmayın hiçbir şekilde başınız belaya girmez sonuçta program demo halindedir ben denedim Ayrıca eğer sürekli aradıktan sonra daha aramazsa programı Logoff yapın ve 1 dk'da hemen yeni user açın SÖMÜRMEYİN, PAYLAŞIMIN HAKKINI VERİN! NE ZAMANA KADAR SÖMÜRECEKSİNİZ!? UNUTMAYIN PAYLAŞIMLARIN HAKKINI VERMEZSENİZ PAYLAŞIMLAR DA BİR O KADAR AZALACAKTIR AMACIM REP İSTEMEK DEĞİL EĞER İNDİRİP KULLANIYORSAN, BUNUN HAKKI OLAN BİR TEŞEKKÜRÜ BEKLERİM![]() | |
| |
| |
| | #2 |
| Paylaşımın için teşekkür ederim ![]() | |
| |
| | #3 |
| Deneyelim bakalım nasılmış | |
| |
| | #4 |
| mayak proğram asdasdasdafsadfas ad asd asdsadas as | |
| |
| | #5 |
| | |
| |
| | #6 |
| yalan söyleme arkadaş o ücretsiz deil ben kullanmıştım bir kaç kez sonra parayla arıyor ![]() | |
| |
| | #7 |
| | |
| |
| | #8 |
| saol kardeşim emeğin için ![]() tşkler | |
| |
| | #9 |
| belli bir nokdadan sonra üye olsanız dahi arama yapamıyorsunuz karşı server ipden desbid edip aram yapmanızı engelliyor | |
| |
| | #10 |
| arkadaş teşekkür ederim ama bilgisayardan mı arayacağız destek ve ilgin için teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
| |