| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| Sansui Yükleme Talimatı Sansui RS-232 bağlantı şeması 2-3, 3-2, 5-5 şeklinde olacaktır ![]() Bağlantı Şeması [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] resimde 1 numaralı bağlantıda gösterilmiş o bağlantı olmayacak Tüm yüklemeleri Odsloader ile yükleyeceksiniz ![]() Odsloader [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Evet arkadaşlar şimdi Odsloader i çalıştırın Open File ile yüklemek istediğiniz dosyayı seçin ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Seçebileceğiniz dosyalar pgm ---> orj yazılım veya emu dosyası![]() sat ----> tp list (yükledikten sonra fabrika ayarlarına dönmeniz gerek) cha ---> kanal listesi(bu emu yüklü makinaya atılamıyor malesef) hex ---> tüm şifrelerin bulunduğu dosyaBu dosya uzantılı harici dosya kesinlikle receivere göndermeyiniz ![]() Dosyayı seçtikten sonra PC->STB tuşu aktif olur Şimdi siz bu tuşa basmadan önce rs232 kablo bağlantısını bilgisayar ile receiver arasında yapmanız gerekmektedir Ama elektrik fişi takılı olmayacaktır![]() Şimdi PC->STB tuşuna basıyoruz ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu ekranı görünce receiverin elektririk fişini prize takıyoruz ve yükleme başlıyor ![]() Burada dikkat edilmesi gereken şey yüklemeyi aynı zamanda receiverin displayindede takip etmemizdir Çünkü ekrandaki 1 den 100 kadar yüklemesürerken aynı zamandada receiverin displayindede 1 den 100 e kadar bir sayma olması gerek ![]() Yükleme bitince receiverin displayinde INSt yazar biraz bekleyince END ve en son 0000 çıkar 0000 görünce receiverin elektrik fişini prizden çekebilirsiniz ![]() DİKKAT:YÜKLEME TAMAMLANMADAN FİŞİ ÇEKERSENİZ RECEİVER BOZULUR END VE 0000 YAZISINI GÖRENE KADAR BEKLEYİNİZ![]() Tüm yüklemeleri bu şekilde yapacaksınız(tp list,şifre dosyası, kanal listesi vs )Receivere ilk kez yazılım yüklüyorsanız receiverinize uygun dosyayı receivere attıktan sonra güncel yazılımı yüklemeniz gerekmektedir ![]() Daha önce yazılım yüklediyseniz güncel emu dosyasını direk yükleyebilirsiniz ![]() Sansui için ilk yazılımları burada vereceğim Dİkkat bunu yaptım olmadı bozuldu tarzı şeyler tamamen kullanıcı tarafından yanlış uygulamadan kaynaklanır onu belirtiyim ben 1 haftadır bu konu üzerinde araştırıyorum ve kendi makinama yaptım her yüklemem sorunsuz bi şekilde çalıştı ama Sansui cihazınızın Flashı 1 mb ise orda BİSS menüsü çıkmıyor ona göre BİSS menüsü çıkması için cihazınızın flashının 2 mb olması gerekiyor o zaman Kanal 1 yayınını izleyebilirsiniz bu uygulamaları yaparak ![]() Sansui sc6000ci için ilk yazılım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sansui sc6000ci 11,26 versiyon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] | |
| |
| |
| | #2 |
| Eyvallah amirim eline sağlık güzel bir paylaşım teşekkürler | |
| |
| | #3 |
| emege saygı eline sağlık | |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
| |