| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| [ Resimli ] SpilitCam Kullanımı ( MSN de Karşı Tarafa Film İzletin ) SpilitCam ; Ücretsiz 291 KB lık küçücük boyutlu olmasına karşın işlevi büyük olan programlardan bir tanesidir Program aracılığı ile WebCaminiz olmasa dahi istediğiniz kişiye MSN Messenger üzerinden istediğiniz film ya da Klibi izlettirebilirsiniz Aynı anda birden fazla kişiye dahi istediğiniz görüntüleri izlettirebilirsiniz Progr am kullanımı çok kolay olmasına karşın bilmeyenler veya daha önce denememiş olanlar için resimli anlatmayı uygun gördüm![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Öncelik olarak programı indirip sisteminize kurunuz Daha sonra MSN messengerinizi açınız Sırasıyla Araçlar / Ses/Görüntü Ayarlama Sihirbazı na Tıklayınız![]() MSN ayarlarımız tamam demektir Şimdi Başlat / Programlar / SpilitCam / SpilitCam alanına tıklayıp programı açıyoruz Source Device butonuna tıklıyoruz Karşımıza seçenekler çıkacak Bu alanda video izletmek istediğimiz için Bilgisayarımızdan izletmek istediğimiz videoyu seçmek için Open Video File butonuna basıyoruz![]() Resimde anlatıldığı şekilde rakam sırasını takip ederek PC mizden izletmek istediğimiz Klip ya da Film dosyasını seçip Aç butonuna basıyoruz ![]() Bu işlemden sonra artık program hazır demektir Resimdeki Play işaretli alna tıkladığınızda film ekrana gelmye başlar Artık siz o alanda ne görürseniz webcam gönderdiğiniz ve kabul eden kişide aynen o görüntüyü görür![]() Ve son olarak görüntünüzü izlemesini istediğiniz kişiye MSN Messenger den WebCam iletisi gönderdiğinizde kabul ettiğinde aynen izlettiğiniz görüntüyü izleyecektir Sesi duyamaz sadece görüntüyü izleyebilir![]() Not Msn alıntıdır Bana ait deildir ![]() Karsı taraf sizin cam actıgınız zanneder fakat cam yerine filim veya klip cıkar ![]() ![]() ![]() | |
| |
| |
| | #2 |
| üstad bu harika bir programdır ben kullanıyorum hatta daha önce kaydettiğim kendi görüntülerimi izletiyorum herkes denemeli bence | |
| |
| | #3 |
| ben de karşı tarafa kaydettiğim filmleri izlettiriyorum harika bir program herkes denesin ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| arkadaşlar süper bişeye benziyor indirmeye değer ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| beyler tek kelimeyle mükemmel bi pro bende yok diyen internette dolaşmasın valla harika ellerine sağlık dostum | |
| |
| | #6 |
| ya iligilendim ama yapamdım dha dogrusu indiremedim | |
| |
| | #7 |
| yinede ellerinize saglık her şey için saolun emege saygı | |
| |
| | #8 |
| e nerde resimler ? Program güzel birşey gibi ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #9 |
| ben indiremedım ya bı yardım edın kardeşinize | |