Mumsema.NET

FrMaLeV

Bilgi Dağıtmak İçin El Ele

Geri git   Mumsema.NET >
Bilgisayar Program Arşivi
> Programlar Sorunlar > Programların Resimli Anlatımları

Forum Kuralları İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bütün Forumları okunmuş kabul et
Alt 05-01-2006   #1
Profil Bilgileri
Lightbulb SpilitCam Kullanımı ( MSN de Karşı Tarafa Film İzletin )

[ Resimli ] SpilitCam Kullanımı ( MSN de Karşı Tarafa Film İzletin )

SpilitCam ; Ücretsiz 291 KB lık küçücük boyutlu olmasına karşın işlevi büyük olan programlardan bir tanesidirProgram aracılığı ile WebCaminiz olmasa dahi istediğiniz kişiye MSN Messenger üzerinden istediğiniz film ya da Klibi izlettirebilirsinizAynı anda birden fazla kişiye dahi istediğiniz görüntüleri izlettirebilirsinizProgr am kullanımı çok kolay olmasına karşın bilmeyenler veya daha önce denememiş olanlar için resimli anlatmayı uygun gördüm

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Öncelik olarak programı indirip sisteminize kurunuzDaha sonra MSN messengerinizi açınızSırasıyla Araçlar / Ses/Görüntü Ayarlama Sihirbazı na Tıklayınız

MSN ayarlarımız tamam demektirŞimdi Başlat / Programlar / SpilitCam / SpilitCam alanına tıklayıp programı açıyoruz Source Device butonuna tıklıyoruzKarşımıza seçenekler çıkacakBu alanda video izletmek istediğimiz için Bilgisayarımızdan izletmek istediğimiz videoyu seçmek için Open Video File butonuna basıyoruz

Resimde anlatıldığı şekilde rakam sırasını takip ederek PC mizden izletmek istediğimiz Klip ya da Film dosyasını seçip butonuna basıyoruz

Bu işlemden sonra artık program hazır demektirResimdeki Play işaretli alna tıkladığınızda film ekrana gelmye başlarArtık siz o alanda ne görürseniz webcam gönderdiğiniz ve kabul eden kişide aynen o görüntüyü görür

Ve son olarak görüntünüzü izlemesini istediğiniz kişiye MSN Messenger den WebCam iletisi gönderdiğinizde kabul ettiğinde aynen izlettiğiniz görüntüyü izleyecektirSesi duyamaz sadece görüntüyü izleyebilir
Not Msn alıntıdır Bana ait deildir

Karsı taraf sizin cam actıgınız zanneder fakat cam yerine filim veya klip cıkar

ROBİN is offline  
Alt 05-01-2006   #2
Profil Bilgileri

üstad bu harika bir programdır ben kullanıyorum hatta daha önce kaydettiğim kendi görüntülerimi izletiyorum herkes denemeli bence
ArifMardin is offline  
Alt 05-01-2006   #3
Profil Bilgileri

ben de karşı tarafa kaydettiğim filmleri izlettiriyorum harika bir program herkes denesin
CHUCKY is offline  
Alt 30-01-2006   #4
Profil Bilgileri

arkadaşlar süper bişeye benziyor indirmeye değer
SHADOW is offline  
Alt 31-01-2006   #5
Profil Bilgileri

beyler tek kelimeyle mükemmel bi probende yok diyen internette dolaşmasın valla harika ellerine sağlık dostum
xpol is offline  
Alt 10-10-2006   #6
Profil Bilgileri

ya iligilendim ama yapamdım dha dogrusu indiremedim
gokhan1904 is offline  
Alt 10-10-2006   #7
Profil Bilgileri

yinede ellerinize saglık her şey için saolun emege saygı
gokhan1904 is offline  
Alt 10-12-2006   #8
Profil Bilgileri

e nerde resimler ? Program güzel birşey gibi