| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| Telefon Modeline göre Nokia PC Suite Versiyonları Telefon modeliniz için doğru Nokia PC Suite versiyonuna erişmek için, Aşağıdaki sayfayı açtığınızda karşınıza gelen listeden telefonunuzun modeline göre seçiniz ![]() telefon modelinizin olduğu stünun en sağında uygun pc suite için gerekli link vardır tıkladığınızda download için gerekli sayfa açılır![]() İlk link Nokia com tr sitesinden Sihirbaz yardımıyla indirmek isteyenler içindir![]() Böylece Nokia telefon modelinize göre en güncel versiyonu indirebilirsiniz ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] | |
| |
| |
| | #2 |
| nokia pc suite 6.5-6.7 ve 6.8 en son sürüm nokia telefonlara melodi oyun resim uygulama özellik ve v b bir cok özellik yükleyebilir alabilirisniz kablo olarak dku5 görmekte ama kızılötesinde farkı ortaya cıkmakta programın benden bir tafsiye 6230 ve 6100 7250 6630 vs telefonlarda cok etkili bir progra ayrıca programda 3gp cekilen videolarıda seyretme şansı veriyor 6,5 version [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 6,7 version [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 6,8 version [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 6 8 2 version [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] wındows 98 işletim sistemi için ise bu sürüm [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] | |
| |
| | #3 |
| 6600 da çalıştıramadım | |
| |
| | #4 |
| Tmm kardeşim belki linkte hata vardır bide verdiğim linki denermisin nerede bir sorun yaşıyorsan söyleyebilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] | |
| |
| | #5 |
| Teşekkürler Mükemmelsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CihAt | |
| |
| | #6 | ||
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Alıntı:
Alıntı:
| |||
| |
| | #7 |
| Nokia marka telefonlar ile bilgisayar arasında bağlantı kurmak için gereken Nokia PC Suite'in son ve Türkçe versiyonudur Program sayesinde bluetooth üzerinden veya bağlantı kablosu ile telefonunuzdaki oyun, resim, ömüzik, video v b dökümanları bilgisayarınıza kolayca aktarabilir, bilgisayarınızdaki uyumlu dökümanları da telefonunuza gönderebilirsiniz PC Suite ile telefonunuzun dosyalarını yedekleyebilir ve geri yükleyebilirsiniz![]() Temel Özellikleri Telefon ve PC arasında otomatik, güvenli veri transferi Kablosuz olarak veya kabloyla bağlanın İnternet'e hızlı, kolay bağlantı Mesajlarınızı, irtibatlarınızı ve görüntülerinizi düzenleyin Mesajlarınızı, kişilerinizi, resimlerinizi ve müziklerinizi düzenleyin 30'dan fazla dil | |
| |
| | #8 |
| Arkadaşlar benim Nokia 6510 Cep telefonumdaki telefon listemi Nokia 6230i telefonuma aktarmak istiyorum ![]() Bende Nokia Pc Suit 481 , 61, 64, 67, 68 programları var Kızıl ötesi IrDA ile Nokia 6510 daki telefon listemi düzgün bi şekilde bilgisayara aktarıyorum Nokia 6230i telefonuna aktarması için kızılötesini açtığımda bana bu telefonun ilk 2 versiyon için uyumlu olmadığını söylüyor![]() Bir çare bilen varsa yardımcı olursa memnun olurm![]() | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
Kardeşim başıma hiç böyle bişey gelmedi ama biraz araştırdım senin için ve elime şöyle bi cevap geçti ![]() ![]() Kusura bakma başıma gelmediği için bilgimde yok ama elimden geldiği kadar yardım ederim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vereceğim açıklamayı bi oku bakalım heralde nedeni içinde ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] | ||
| |
| | #10 |
| Version : 1 Telefon bilgisini uyumlu bir PC ile senkronize etmek için PC Suite yazılımını kullanın, yazılımı yükleyin, telefon ayarlarını konfigüre edin ve telefon dosyalarının yedeklerini alın 1 Boyut : 35 9 Mb Lisan : Türkçe Lisans : Freeware Platform : Windows (Tümü) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ************************ PC Suite Nokia 6600 sayesinde, uyumlu PC'niz ve telefonunuz arasında bilgi paylaşabilir, telefona yazılım yükleyebilir, telefon ayarlarını konfigüre edebilir ve telefon dosyalarının yedeklerini alabilirsiniz Ayrıca, takviminizi, kişileri ve görevleri Microsoft ve Lotus uygulamaları ile senkronize edebilir, PC'nize ve telefonunuza resim kopyalayabilir ve taşıyabilir ve başka bir Nokia cep telefonundan veya bir Palm cihazından kişi ve takvim bilgisi kopyalayabilirsiniz Yazılım ve Donanım Gereksinimleri PC Suite Nokia 6600 cep telefonu yazılımını kurmanız ve çalıştırmanız için aşagıdakilere ihtiyacınız vardır:
Desteklenen PIM'ler
Veri Aktarımı Aşağıdaki cihazlardan Nokia 6600 cep telefonunuza kişi ve takvim bilgisi aktarabilirsiniz: Nokia 3650 Cep telefonu Nokia 6210 Cep telefonu Nokia 6250 Cep telefonu Nokia 6310 Cep telefonu Nokia 6310i Cep telefonu (sadece kişiler) Nokia 6510 Cep telefonu Nokia 6600 Cep telefonu Nokia 6610 Cep telefonu (sadece kişiler) Nokia 6650 Cep telefonu (sadece kişiler) Nokia 7110 Cep telefonu Nokia 7210 Cep telefonu (sadece kişiler) Nokia 7650 Cep telefonu Nokia 8210 Cep telefonu Nokia 8310 Cep telefonu Nokia 8810 Cep telefonu Nokia 8850 Cep telefonu Nokia 8890 Cep telefonu Nokia 8910 Cep telefonu Nokia 9110 Communicator Palm cihazı | |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
| |