| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| arkadaşlar ben telefonumu kapatıyorum diğelim geri açtığım zaman telefonda sanki bir şeyler war gibi acayip yawaşlıyor menüye 5 dk giriyor :s ama format atınca düzeliyor bunun sebebi nedir telefonu her kapatıp açtığım zaman forma mı atıcam:s:s | |
| |
| |
| | #2 | |
| Alıntı:
![]() ![]() ama herhangi bir teknik servise giderek güncel yazılımını kurdurabilirsin sorunu ortadan kaldırabilir![]() ![]() ![]() | ||
| |
| | #3 |
| | |
| |
| | #4 |
| | |
| |
| | #5 |
| | |
| |
| | #6 |
| bencede donanımsal çünkü format attıgın halde böyle oluyorsa bunun yazılımla bi alakası yok yani parçalarda | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
![]() | ||
| |
| | #8 |
| kardes fexplorer dıe pro varmı snde varsa o pronun ıcınde ıslem ve ıslemler klasoru var o klasorden bısı sıldıysen telefon kafayı yıyıo telefoncular 20 ytl yapıolar | |
| |
| | #9 |
| *#0000# telefonun versiyonuna bak daha güncel bi versiyon yüklettir muhtemelen düşük versiyondur teknik serviste bulabilirsin | |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
| |