| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| Termal-Olimpia-Dtbox Cihazlara yazılım yükleme işlemi Herkese kolay gelsin ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ayrıca aşağıya upload ettim ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] çalıştırın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 2: Dosya seç ikonuna basın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 3:Burada cihazınıza uygun olan yüklemek istediğiniz dosyayı seçin ve Aç ikonuna tıklayın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 4:Ekran alttaki gibi olacaktır ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 5 rogramı Alıcıya Gönder ikonuna tıklayın![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 6:AKTARIM İÇİN BEKLENİYOR ibaresini görün ve cihazı fişe takın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 7:yükleme başlayacak ve ilerleyecektir Yaklaşık 3-4 dakika sürecektir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 8:Alttaki ekran gelene kadar hiçbir yere müdahele etmeyin Bu uyarıyı görünce cihazınız yüklenmiş demektir Cihazı çalıştırın ve mutlaka resetleyin![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 9:yükleme tamamlandı şimdi cihazınızı açın ve resetleyin(fabrika ayarları)hepinize kolay gele | |
| |
| |
| | #2 |
| termal 1900 cı makina var bunun türk disko nun keyini bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim | |
| |
| | #3 |
| yaaaa ben neden bu programları indiremiyorum yok az mesajınız var yok üyeliginizi aktif hale getirin filan fistan yazıyor sorun ney anlayamdım | |
| |
| | #4 |
| | |
| |
| | #5 |
| | |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
| |