| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| tracker listesini bulan (foruma getiren) biri olarak ben bu kez de bunun programına ulaşmış bulunmaktayım sizlerle paylaşıyım istedim resimli anlatımım aşağıdadır programı japonca siteden buldum siz japonca sitede sörf yapmak zorunda kalmamanız için linki veriyorum [IMG]http://www *******portal com/images/smilies/biggrin gif[/IMG] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] rar dosyasından indirdiğiniz dosyayı çalıştırın masa üstüne programın kısayolu gelecektir (biraz heyecan olsun dedim)sonrasında resimlerde anlattığım kolay kullanımlı bu programı kullanmanız download ibrenizin tavana vurmasına yetecektir 1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 3 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 4 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] | |
| |
| |
| | #2 |
| eline saglik kardes ![]() ![]() umarim ise yarar![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| dostum linkin çalışmıyor bir yenilesen | |
| |
| | #4 |
| tesekkürler ama link sizlere ömür | |
| |
![]() |