| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| Bu baskonuş haftada 30 kontür alıyor Şimdi 28 kontür veya daha az kontürünüz kaldığında hemen baskonuş üyeliğini actırıyoruz tabi buna -10 kontür eklenirse o zaman kontürünüz 18 olması lazım 4440535 arıyoruz ve baskonuş üyeliğimi yaptırmak istediğinizi sölüyosunuz bu işlemi sadece 2 kontüre yapabilirsiniz (4440535 aramak 2 kontür)Sİze sora şöle bi msj geliyo >>>> Hattınızda yeterli kontür olmadığı için üyelik ücreti olan 30 kontür alınmamıştır diyor <<<< Fazla zaman gecirmeden sora tekrar 4440535 i arıyoruz ve iptal ediyoruz Birkaç dakka sora yeni msj geliyor ve aynen söle diyor:Daha önce alınan baskonuş üyelik ücreti olan 30 kontür hattınıza yüklenmiştir güle güle kullanın Neyse bende güle güle kullanın diyorum bi Tesekkur Haketmisizdir umarim Şöle bi olay olabilir müşteri hizmetleri temsilcisi sizin kontürünüzün az olduğunu ve bunun yapılamıcağını söyleyebilir ozaman yarın kontür yüklicem deyin iptal ettirmek için başka müsteri temsilcisi çıktığında ona iptal ettirirsiniz eğer buda olmazsa Msj yoluylada baskonuş üyeliğini actırabiliyosunuz sora tekrar msj yoluyla iptal ederseniz size tekrardan 30 kontür beleş gelecektir Nasıl diyosanız turkcellin sitesini ziyaret edin bulursunuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
| |
| |
| Dantel | Mumsema | Frmacil |
| | #2 |
| güzel bi şey aslında denemek lazım ![]()
| |
| |
| | #3 |
| ellerine sağlık süper ama 200 kontörüm var ben ne yapıyım
| |
| |
| | #4 |
| saolasın güzel iş kardeş yakınd bunuda farkederler
| |
| |
![]() |
| |