| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| Merhaba arkadaslar belki biraz panik yaptim ama özürdilerim ya ben türkiyeye gidince telefonumu kullanamiyorum ( telefonumu nedense kitlediler türkiyeden ama almanyada oldugum zaman yine ozaman kullana biliyorum ama türkiyede kullanamiyorum ya nasil acabilirim bana yardimci olurmusunuz lütfen telefonuma her sim kartida giriyor kagitlarida var garantiside var ama anlamadigim sey türkiyede niye kullanamiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden herkese cok cok tessekür ederim arkadaslar ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
| |
| | #2 | |
| Alıntı:
Telefonun Markasını yazarmısınız ![]() Yurt dışından gelen telefonlar kaçak görünür Malum yurtdışından gelen telefonlara yeni bir sim kartı takıldığı zaman veya kullanıldığı zaman operatör servisleri tarafından devre dışı kalıyor![]() | ||
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
ama yinede telefonunun marka ve modelini bildirirsen sana daha net bir cevapta bulanabiliriz![]() ![]() Konu İsmail tarafından (01-06-2007 Saat 09:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #4 |
| Turkceel ise 4440535 i arayıp telefonu kaydettirebilirsiniz ![]() | |
| |
| | #5 |
| kardes sn telefonu almanyadan aldıına gore baska ulkede kullanamzsın | |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
| |