| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] burada istediğiniz bi resim koyalım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] resim koyduktan sonra aşağıdaki "T" harfine basıyoruz ve ayarlrı yapalım ![]() ![]() ![]() öncelikle resimin ortasına bi isim koyalım daha sonra ismin nasıl hareket etmesini istiyorsak efekt e basıp yapacaz renk ayarını ışık a basıp yapacaz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] tüm ayarlar bitti şimdi önizleme yapıp kayıt edelim gif olmasını istiyorsanız Özel e basıp sağ tıklayalım daha sonra Resmi Farklı Kaydet diyelim ![]() ![]() ![]() ve bitmiştir Anlatım Tamamen Bana Ait Hiç Bi Siteden Alıntı Veya Çalıntı Değil [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] farkıyla | |
| |
| |
| | #2 |
| | |
| |
| | #3 |
| dostum benim verdiğim resimli anlatım | |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
| |