| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
![]() Video formatları arası dönüştürme yapebileceğiniz çok iyi bir program arkadaşlar ![]() ![]() Telofonunuz için uygun olan 3gp,Avi gibi formatlarda çevirmeleride yapabilirsiniz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] | |
| |
| |
| | #2 |
![]() Input Audio & Video: MP3, MP2, MPA, MPEG, MPG, MPEG-1, MPEG-2 formats; WAV audio format AC3 audio format WMA, MWV, ASF, ASX formats RM, RA, RAM, RMVB formtas OGG, OGM format MOV, QT, M4V, MP4, M4A, AAC formats AMR, 3GP, 3GP2 formats AVI, DivX, Xvid, MPEG-4 formats VCD,SVCD,VOB Movie MKV format Output Audio: AMR format AAC format AC3 format M4A format MP2 format MP3 format OGG format WAV format All to AMR Converter ![]() All to AAC Converter ![]() All to MP2 Converter ![]() All to MP3 Converter All to M4A Converter All to OGG Converter All to WAV Converter All to AC3 Converter ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] | |
| |
| | #3 |
![]() Ses, Video, Görüntü, gibi dosyaları çevirerek cep telefonunuza Bluetooth kızıl ötesi, Kablo Bağlantısı veya WAP download ile cep telefonunuza 3GP formatında transfer edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] | |
| |
| | #4 |
| Xilisoft Video Converter 3 11 0420Yukarıda verdiğim programların 3 11 versiyonudur arkadaşlar![]() ![]() ![]() 3GP, AAC, AC3, AVI, M4A, MOV, MP2, MP3, MPG, OGG, RA, RM, RMVB, WMV Ses dosyalarını da çevirebiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] | |
| |
| | #5 |
| dostum teşekkürler ama nasıl mp3 çalmayan telefonlar yani hangi telefonlar destekliyor yazabilirmisin benim 3310 marka telefonum var mesela çalabilecekmi mp3 | |
| |
| | #6 |
| sağolasın dostum emeğe saygı | |
| |
| | #7 |
| emeğine sağlık arkadasımda ben hiç bişey anlamadım kusura bakma hem mp3 calmayan telefonlar demişsin hemde mp3 leri amr ye ceviriyo demişsin açıkcası bu amr yapma programı heralde yinede sağl | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
evet kardeş doğru diyosun şimdi o başlığı değiştiriyorum saol yardımın için | ||
| |
| | #9 |
| sağol kardeş eline sağlık | |
| |
| | #10 |
| saolasın kanka bende bunu arıyorum mp3 amr yapma ![]() ![]() ![]() | |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
| |