| |||||||
| Forum Kuralları | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Save Flash v3 0 61 internet explorerle istediiniz her flash 1indirebilirsiniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Save Flash 3 62 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] | |
| |
| |
| | #2 |
| mesala ben mozlilla kullanıyom bu olayı nasıl halledebiliriz acilservis | |
| |
| | #3 |
| halledemezsin makxthon kullanıyorum ona bile olmuyorken mozillaya hiç olmaz flash indireceğiniz zaman explorer açman gerekli Save Flash 3 62 yeni sürüm b,r,nci mesaja eklendi | |
| |
| | #4 |
| Save Flash v 4 1 Build 0025![]() Homepage: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Boyut: 4 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 4 MbRAR Şifresi: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] | |
| |
| | #5 |
Save Flash 4 0![]() Save Flash ile internette gördüğünüz flash animasyonları, oyunları ve diğer uygulamaları zorlanmadan bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz Hatta YouTube videolarını da indirebilirsiniz![]() Save Flash programını yükledikten sonra mouse imlecini kaydetmek istediğiniz flash uygulamasının üzerine getirin ve sol üst köşede çıkan disket ikonuna tıklayarak istediğiniz işlemi yapın ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] | |
| |
![]() |
| Tags: flash, save, v3062 |
| Konu Araçları | |
| |